Urządzenia i Akcesoria
Paste fierte
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porții
Składniki
-
apă1200 g
-
sare1 ½ linguriță
-
paste scurte sau lungi (ex. penne, spaghetti)320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Białko
10 g
Kalorie
1164 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paste fierte
20 Min
Cuburi rumenite de carne de pui
15 Min
Știuleți de porumb gătiți la aburi
25 Min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 Min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 Min
Vinete sotate (400 g)
Keine Bewertungen
Orez fiert în aburi
25 Min
Ouă fierte
20 Min
Ceai rusesc
10 Min
Spaghettini cu usturoi, ulei și roșii cherry
25 Min
Ochiuri la aburi
15 Min
Piure de cartofi
50 Min