Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů šalotky (cca 2 šalotky)
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 30 gramů)
- 2 polévkové lžíce limetkové šťávy (cca 20 gramů)
- 1 čajová lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
- 3 polévkové lžíce sójové omáčky (cca 40 gramů)
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého koriandru
- 15 - 20 velkých čerstvých krevet (cca 300 gramů)
- 300 gramů vody
- 1 špetka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Białko
- 7.33 g
- Węglowodany
- 2.45 g
- Tłuszcz
- 5.33 g
- Błonnik
- 2.26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caesar salát s kuřecím masem
50 min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2 godz. 5 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 Std. 35 Min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1h 15 min
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 min
Restované krevety
15 min
Pad thai
45 min
Polévka Tom Yum
15 min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Guacamole s kaviárem
10 min