Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů šalotky (cca 2 šalotky)
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 30 gramů)
- 2 polévkové lžíce limetkové šťávy (cca 20 gramů)
- 1 čajová lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
- 3 polévkové lžíce sójové omáčky (cca 40 gramů)
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého koriandru
- 15 - 20 velkých čerstvých krevet (cca 300 gramů)
- 300 gramů vody
- 1 špetka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Białko
- 7.33 g
- Węglowodany
- 2.45 g
- Tłuszcz
- 5.33 g
- Błonnik
- 2.26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Restované krevety
15min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min
Marinovaný losos s fazolkami
1h 10min
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Brak ocen
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15 min
Slávky alla Medoc
50 min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1h 15 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min
Chřestový salát s mangem
35 min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 Std.
Guacamole s kaviárem
10 Min