Urządzenia i Akcesoria
Marinované krevety
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porce
Składniki
-
80 gramů šalotky (cca 2 šalotky)
-
2 stroužky česneku
-
2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 30 gramů)
-
2 polévkové lžíce limetkové šťávy (cca 20 gramů)
-
1 čajová lžička čerstvého zázvoru nastrouhaného
-
3 polévkové lžíce sójové omáčky (cca 40 gramů)
-
1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého koriandru
-
15 - 20 velkých čerstvých krevet (cca 300 gramů)
-
300 gramů vody
-
1 špetka soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
7.33 g
Kalorie
389 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
5.33 g
Błonnik
2.26 g
Węglowodany
2.45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ryby
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 godz. 25 min
Chřestový salát s mangem
35 min
Restované krevety
15 min
Tatarský biftek
5 min
Tuňákové máslo s kapary
5 min
Steak s rukolovým salátem
35 min
Mušle à la marinière
Brak ocen
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 godz. 5 min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1 godz. 10 min
Caesar salát s kuřecím masem
50 min