Tomato Focaccia
TM6 TM5 TM31

Tomato Focaccia

4.9 (99 ocen)

Składniki

  • 500 g strong white bread flour
  • 1 tsp sugar
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
    lub 20 g fresh yeast, crumbled
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 350 g water
  • 1 tsp salt
  • 30 cherry tomatoes, halved
  • 2 Tbsp fresh rosemary, chopped
  • 1 tsp coarse sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
716 kJ / 171 kcal
Białko
5.6 g
Węglowodany
29.5 g
Tłuszcz
3.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy