Urządzenia i Akcesoria
Tomato Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions
Składniki
-
strong white bread flour500 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
water350 g
-
salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved30
-
fresh rosemary chopped2 Tbsp
-
coarse sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.6 g
Kalorie
716 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2 godz. 20 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Focaccia
3 godz.
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Pizza Dough
1 godz.
Sweet Shortcrust Pastry
1 godz. 50 min
Milk Bread
2 godz. 20 min
Pitta Bread
2 godz.
Rustic Bread
2 godz.
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Olive Bread Rolls
2 godz.
Persian Flatbreads
1 godz. 45 min