Tomato Focaccia

Tomato Focaccia

4.9 104 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions

Składniki

  • strong white bread flour
    500 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • water
    350 g
  • salt
    1 tsp
  • cherry tomatoes halved
    30
  • fresh rosemary chopped
    2 Tbsp
  • coarse sea salt
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 171 kcal / 716 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 3.4 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...