Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 100 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 250 g Wasser
- 100 g Butter, in Stücken
- ½ TL Salz
- 200 g Dinkelmehl Type 630
- ½ Pck. Weinstein-Backpulver
- 4 Eier
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 358 kJ / 86 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
2h 15min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Käse-Kräuter-Striezel
1 godz. 35 min
Sauerkraut-Schnecken
1 Std. 45 Min
Bärlauch-Tomaten-Schnecken
2h
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1h 30min
Mini-Zwiebel-Kuchen
35 min
Bärlauch-Fougasse
2 Std. 20 Min
Käse-Sesam-Ecken
2h
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2h
Pesto-Ähre
40min
Partyähre
1h 50min