馬鈴薯羊角派

馬鈴薯羊角派

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
2 人份

Składniki

  • 300 克
  • 馬鈴薯 去皮,切小塊(約2公分)
    160 克
  • 1 茶匙
  • 蒜頭 去皮
    2 粒
  • 紫洋蔥 切塊
    160 克
  • 橄欖油
    1 大匙
  • 黑胡椒粉
    2 茶匙
  • 乾燥百里香
    ½ 茶匙
  • 巴薩米可醋
    3 茶匙
  • 高筋麵粉 (灑粉用)
    2 大匙
  • 酥皮
    2 片
  • 山羊乳酪
    60 克
  • 蛋黃 裝飾用
    1 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15 g
Kalorie 1655 kJ / 399 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...