Urządzenia i Akcesoria
Baguettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
30 slices
Składniki
-
water plus 100 g very hot water for baking330 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (4 g)1 tsp
-
oil for greasing
-
strong white bread flour plus extraw for dusting500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
19 g
Kalorie
2531 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
122 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguettes
3 godz. 45 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Focaccia
3 godz.
Brioche
8 godz.
Milk bread
2 godz. 20 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Milk Bread
2 godz. 20 min
Pitta Bread
2 godz.
Sandwich Bread
3 godz.
Rye Bread Rolls
4 godz.
White Finger Rolls
3 godz. 30 min