Caramel Sauce

Caramel Sauce

4.5 83 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g

Składniki

  • sugar
    250 g
    light brown sugar
  • unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
    30 g
  • cream, min. 30% fat (whipping or double cream)
    200 - 250 g
  • water
    1030 g
  • lemon juice
    1 tsp
  • vinegar
    1 Tbsp

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 2040 kcal / 8545 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 111 g
Węglowodany 256 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...