Urządzenia i Akcesoria
Caramel Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g
Składniki
-
light brown sugarsugar250 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 - 250 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Białko
5 g
Kalorie
8545 kJ /
2040 kcal
Tłuszcz
111 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
256 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry and Raspberry Jam
20 min
Chocolate Sauce
5 min
Crème Pâtissière
15 min
Butter
5 min
Rainbow Choux Buns
1 godz. 25 min
Choux Pastry
2 godz.
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Strawberry Jam
55 min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 godz.
Chocolate Sauce
10 min
Walnut Brittle
1 godz. 30 min
Salted caramel sauce
40 min