Urządzenia i Akcesoria
Mini Egg Cupcakes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Icing
-
double cream150 g
-
cream cheese175 g
-
icing sugar90 g
-
lemons finely grated zest and 15 g juice2
-
vanilla sugar¼ tsp
Cupcakes
-
blanched almonds100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
unsalted butter soft130 g
-
brown sugar130 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
lemons finely grated zest only2
-
medium eggs2
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
mini chocolate eggs36
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5.2 g
Kalorie
1780 kJ /
425 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25 Min
Brain Cupcakes
1 Std. 40 Min
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Spider Web Cupcakes
1 Std. 5 Min
American-style Pancakes
40 Min
Chocolate Chip Cookies
50 Min
Chocolate cake
45 Min
Brownies
50 Min
Lollipop Cake
2 Std. 10 Min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 Std. 35 Min
Butterfly Cakes
1 Std.
Easy Chocolate Cake
1 Std. 15 Min