印地安风味鱼配酸奶酱、土豆和蔬菜

印地安风味鱼配酸奶酱、土豆和蔬菜

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 600 克
  • 蒜头 (共约5克)
    2 瓣
  • 红辣椒粉
    ¼ - ½ 茶匙
    2 根 新鲜青辣椒, ,长约6-8厘米,去籽
  • 香菜 plus extra to garnish
  • 新鲜嫩菠菜
    100 克
    100 克 新鲜菠菜叶, ,叶子过大则略微切碎
  • 橄榄油
    40 克
  • 1 茶匙
  • 白鱼排 (如:比目鱼,黑线鳕鱼,鳕鱼,厚1厘米),去皮去骨
    600 克
  • 土豆 去皮切小块(1厘米)
    400 克
  • 姜黄粉
    ¼ 茶匙
  • 鸡豆粉 (约15克,见要诀)
    4 茶匙
    10 克 玉米淀粉
  • 1 茶匙
  • 现磨胡椒粉 多备一些调味用
    ½ 茶匙
  • 柠檬汁
    2 茶匙
  • 胡萝卜 切条(厚1厘米)
    200 克
  • 西兰花, 切小朵 (3厘米)
    200 克
  • 希腊酸奶
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 36 g
Kalorie 1830 kJ / 437 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 5.9 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...