时蔬鲑鱼佐芒果酱

时蔬鲑鱼佐芒果酱

5.0 2 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

鲑鱼、胡萝卜和扁豆
  • 红辣椒粉
    ½ - 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 豆蔻粉
    1 小撮
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 去皮鲑鱼鱼排 (每片150-180克,厚4厘米)
    4 片
  • 胡萝卜 (约0.2厘米)
    200 克
  • 新鲜扁豆 切半
    250 克
芒果酱汁
  • 芒果 只取果肉(约3厘米)
    250 克
  • 白兰地
    50 克
  • 咖喱粉
    1 茶匙
  • 300 克
  • 稀奶油
    100 克
  • 原味酸奶
    120 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 新鲜欧芹 (opcjonalnie) 取叶,装饰用
    1 支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 37 g
Kalorie 2144 kJ / 513 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...