鸡肉冻卷配莳萝酸奶酱

鸡肉冻卷配莳萝酸奶酱

3.7 3 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
40 片

Składniki

鸡肉冻卷
  • 综合甜椒 (如:红椒、青椒、黄椒),切块
    150 克
  • 任何鸡胸肉 去皮,切块 (3-4 厘米)
    300 克
  • 鸡腿肉,去皮去骨 (大约需要500克带骨鸡腿),切块
    300 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 蔬菜盐 自制
    2 茶匙
    1 茶匙 盐, ,加1茶匙干燥混合香草
  • 500 克
莳萝酸奶酱
  • 新鲜莳萝 只取叶子
    10 - 15 根
  • 蒜头
    1 瓣
  • 原味酸奶
    300 克
  • 美乃滋
    50 克
  • 2 小撮

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 片(蛋糕)

Białko 4 g
Kalorie 140 kJ / 34 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...