Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 gramů zeleninového vývaru
- 200 gramů cibule, na čtvrtky
- 30 gramů olivového oleje
- 150 gramů čerstvých hub (větší houby nakrájené na menší kousky)
- 350 gramů bílé krátkozrnné rýže
- 200 gramů piva
- 2 čajové lžičky soli
- 20 gramů másla, na kousky
- 30 gramů parmazánu, strouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1981 kJ / 474 kcal
- Białko
- 11.97 g
- Węglowodany
- 70.64 g
- Tłuszcz
- 15.86 g
- Błonnik
- 3.25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Houbové placky
45min
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20 min
Houbový dip s vlašskými ořechy
5 min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50 min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1h 5 min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Καμία βαθμολογία
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20 min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1h 50 min
Salát z krabích tyčinek a rýže
40 min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1h 10 min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6h 45 min