Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 gramů zeleninového vývaru
- 200 gramů cibule, na čtvrtky
- 30 gramů olivového oleje
- 150 gramů čerstvých hub (větší houby nakrájené na menší kousky)
- 350 gramů bílé krátkozrnné rýže
- 200 gramů piva
- 2 čajové lžičky soli
- 20 gramů másla, na kousky
- 30 gramů parmazánu, strouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1981 kJ / 474 kcal
- Białko
- 11.97 g
- Węglowodany
- 70.64 g
- Tłuszcz
- 15.86 g
- Błonnik
- 3.25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1h 20min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4 Std. 30 Min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 min
Polenta s hříbky
55min
Pórkovo - bramborový nákyp
1h 30 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Rebarborovo-perníkový koláč
1h 45 min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35 min
Anglické kedgeree
45 min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Hovězí na pivu
1h 45 min