小米高麗菜卷佐蘑菇醬

小米高麗菜卷佐蘑菇醬

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 人份

Składniki

小米高麗菜卷
  • 粟米
    250 克
  • 1200 克
  • 皺葉甘藍葉 (6大片或12小片)
    6 - 12 片
    6 - 12 片 高麗菜葉, (6大片或12小片)
  • 洋蔥 切塊
    180 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 新鮮綜合菇類 (如:蘑菇、野菇、香菇)
    200 克
  • 奶油
    20 克
  • 1 - 1 ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ - ¾ 茶匙
蘑菇醬
  • 奶油
    30 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
    80 克
  • ½ - ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ - ½ 茶匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6 g
Kalorie 1185 kJ / 283 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...