Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered50 g
-
garlic clove or to taste1
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
breadcrumbs40 g
-
beef mince broken in pieces400 g
-
medium eggs2
-
ground black pepper½ tsp
-
salt2 tsp
-
50 g Cheddar cheese, sliced (2-3 mm)Gruyère cheese sliced (2-3 mm)50 g
-
fresh baby spinach25 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
yellow peppers cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh basil leaves4 - 5
-
400 g tomatoestinned chopped tomatoes400 g
-
water200 g
-
sugar (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2128 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Cheeseburger Quiche
50 min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Meatloaf
1 godz. 20 min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 godz. 40 min
Aussie Potato Salad
1 godz. 30 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Tomato Basil Chicken Quiche
1 godz.
Chicken breasts pizzaiola
55 min