Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered50 g
-
garlic clove or to taste1
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
breadcrumbs40 g
-
beef mince broken in pieces400 g
-
medium eggs2
-
ground black pepper½ tsp
-
salt2 tsp
-
50 g Cheddar cheese, sliced (2-3 mm)Gruyère cheese sliced (2-3 mm)50 g
-
fresh baby spinach25 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
yellow peppers cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh basil leaves4 - 5
-
400 g tomatoestinned chopped tomatoes400 g
-
water200 g
-
sugar (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2128 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 godz. 45 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Tomato Basil Chicken Quiche
1 godz.
Argentinian Chicken Empanadas
3 godz. 40 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min