Urządzenia i Akcesoria
俄罗斯甜菜色拉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 人份
Składniki
-
酸黄瓜 切块(3-4厘米)150 克
-
胡萝卜 切块(3-4厘米)150 克
-
甜菜根 切块(3-4厘米)350 克
-
水500 克
-
土豆 切小块(约1厘米)250 克
-
冷冻豌豆100 克
-
德国酸菜,真空包装 (opcjonalnie)100 克
-
葱 切细碎50 克
-
新鲜莳萝 plus extra to garnish
-
蔬菜油60 克
-
白葡萄酒醋 (opcjonalnie)20 克
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny