
Urządzenia i Akcesoria
Hähnchenburger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Koriander mit den zarten Stielen10 Stängel
-
Knoblauchzehe1
-
Aprikosenkonfitüre100 g
-
Currypulver mittelscharf2 TL
-
Limettensaft30 g
-
Olivenöl80 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer5 Prisen
-
Hähnchenbrustfilets waagerecht halbiert2
-
Salzzitrone entkernt, in Stücken1
-
Minze, frisch abgezupft3 Stängel
-
Joghurt, 3,5%200 g
-
Salatgurke1
-
Burgerbrötchen (Buns)4
-
Butter4 TL
-
Frühlingszwiebel in dünnen Scheiben1
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
682 kcal /
2855 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 3/2017
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy