![Vier-Käse-Pizza Vier-Käse-Pizza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/637954DE-446D-497C-9841-50B301FAD6CF/Derivates/F4724E57-0269-454F-AB5F-03C1B434A545.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 230 g Buttermilch
- 1 TL Zucker
-
15
g frische Hefe
lub 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Fontinakäse
- 80 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 80 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min
Pizza mit Kamut und Mettwurst
2 Std.
Nudeltaschen mit Kartoffelfüllung
1h 40min
Champignonpizza
1h 40min
Schnelle Zwiebelfladen
1h 20min
Kartoffelkroketten mit Feldsalat-Kern
1 Std.
Pilzza
1h 20min
Pizza Greco
1h 20min
Pizza mit Lachs
1 Std. 30 Min
Bauernpizza
1h 40min
Teigtaschen alla Romana
1 Std. 15 Min
Salami-Pizza mit Käserand
1 Std. 50 Min