Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 230 g Buttermilch
- 1 TL Zucker
-
15
g frische Hefe
lub 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Fontinakäse
- 80 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 80 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25 min
Nudel-Tortilla
30min
Mini-Fladenbrote
2h 20min
Blätterteig-Törtchen
35 min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1 Std. 45 Min
Reisbällchen
25min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 Std. 30 Min
Brotfrikadellen
25min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1 Std. 35 Min
Teigtaschen mit Paprika und Tomate
2 godz.
4-Käse-Pizza
3 godz. 50 min
Salami-Pizza mit Käserand
1 Std. 50 Min