Urządzenia i Akcesoria
櫻花蝦煎包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
10 個
Składniki
麵糰
-
中筋麵粉250 克
-
鹽½ 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)100 克
-
冷水65 克
內餡
-
蔥 切蔥花20 克
-
薑 切碎5 克
-
豬絞肉280 克
-
櫻花蝦20 克
-
米酒1 茶匙
-
糖5 克
-
香油10 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
小干貝 切塊70 克
-
油 少許,抹油和煎煮用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
12.7 g
Kalorie
810 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
20.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan