Urządzenia i Akcesoria
Ovinhos da páscoa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz.
32 unidades
Składniki
-
açúcar150 g
-
casca de laranja2 tiras de
-
chocolate branco partido em pedaços120 g
-
manteiga50 g
-
natas100 g
-
chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços120 g
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços300 g
-
coco ralado15 g
-
cacau em pó15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
7.7 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
599.5 kJ /
143.3 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Abril 2017
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Piza múmia
1 godz. 20 min
Bolachas de cacau
1 godz. 30 min
Dedos de amêndoa
2 godz.
Bolo arco-íris
1 godz.
Bolo cor-de-rosa
3 godz.
Tronco nevado de Natal
1 godz.
Pizas careta
1 godz. 30 min
Bolo estrela
1 godz. 40 min
Bombons de caramelo
2 godz.
Bolo de ananás
2 godz.
Bombons de chocolate branco
2 godz.
Bolo Moka
1 godz.