Urządzenia i Akcesoria
葱油饼
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 人份
Składniki
葱油饼面团
-
蛋1 颗
-
水240 克
-
糖粉20 克
-
油10 克
-
干酵母粉5 克
-
低筋面粉500 克
葱油内馅
-
葱 切成葱花50 克
-
猪油50 克
-
盐5 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
制作葱油饼
-
油 适量, 煎葱油饼用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.3 g
Kalorie
1198 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
53.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny