Urządzenia i Akcesoria
鹅肝酱配烤面包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
3 人份
Składniki
-
鹅肝 切块300 克
-
牛奶500 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
白兰地2 茶匙
-
波特酒2 茶匙
-
水 浸没真空袋1800 - 1900 克
-
切片白吐司面包 切块,3×3厘米100 克
-
芝麻菜 装饰用1 小撮
-
橙 取果肉切丁,装饰用1 个
-
松仁 装饰用2 茶匙
-
食用花 装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
24.9 g
Kalorie
1700 kJ /
406.3 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
33.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意法餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny