Urządzenia i Akcesoria
Vaječné sufflé s uzeným masem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 kus
Składniki
-
8 vajec
-
½ čajové lžičky soli
-
2 špetky pepře, černého, mletého
-
140 gramů smetany 12 % tuku
-
5 gramů pažitky nakrájené nadrobno (cca ½ svazku)
-
80 - 100 gramů šunky, na kostičky80 - 100 gramů uzeného masa libového, na kostičky
-
5 gramů másla na vymazání
-
500 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
9 g
Kalorie
674 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Velikonoční překvapení
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Jemná treska s mascarpone
35 min
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45 min
Ananas v balíčku
1 godz.
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Brak ocen
Salát s cuketou a chřestem
35 min
Římské gratinované artyčoky
45 min
Teplý kuřecí salát se sýrem
25 min
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 min
Jogurtový dezert s kiwi a vlašskými ořechy
10 min
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55 min