Urządzenia i Akcesoria
中式酥皮
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
1 块
Składniki
水皮
-
低筋面粉150 克
-
高筋面粉25 克
-
吉士粉2 茶匙
-
糖20 克
-
猪油20 克
-
蛋1 颗
-
水75 克
油芯
-
猪油150 克
-
黄油115 克
-
土豆粉20 克
-
低筋面粉150 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 块
Białko
11.8 g
Kalorie
15640 kJ /
3738 kcal
Tłuszcz
268.7 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
317.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny