Urządzenia i Akcesoria
Quinoa tabouleh
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů bílé quinoy
-
700 gramů vody
-
60 gramů plocholisté petrželky omyté a dobře osušené
-
20 gramů čerstvé máty omyté a dobře osušené
-
½ citrónu jen kůra, bez bílé dužiny
-
50 gramů červené cibule na kousky
-
80 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
-
4 rajčata oválná, bez semínek, nakrájená nadrobno
-
20 gramů citrónové šťávy (cca z ½ citrónu)
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
-
1 špetka mořské soli podle chuti
-
1 špetka mletého černého pepře podle chuti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
9 g
Kalorie
1205 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Quinoa
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pohankovo-datlové kuličky
24 godz. 20 min
Polenta s čedarem
15 min
Zeleninové chipsy pečené v troubě
Brak ocen
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35 min
Hummus
5 min
Mojo Amarillo
45 min
Mandlové cihličky s olivami
Brak ocen
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1 godz.
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5 min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Brak ocen
Avokádovo-hráškový hummus
30 min
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40 min