Urządzenia i Akcesoria
Paprika-Mayo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
Zitronenschale unbehandelt (1 x 2 cm), dünn abgeschält1 Streifen
-
Salz½ TL
-
Pfeffer nach Geschmack¼ - ½ TL
-
eingelegte Paprika rot, gegrillt, in Wasser eingelegt, abgetropft, in Stücken100 g
-
Mayonnaise200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
800 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 3/2015
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Salsa (scharf)
15 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Cocktaildressing
5 Min
Rotweinbutter
3 Std. 20 Min
Aioli light
5 Min
Würzige Aioli mit Sherry
40 Min
Aioli, klassisch
10 Min
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 Min
Olivensauce
10 Min
Scharfe Aioli
10 Min
Kräuter-Aioli, light
5 Min
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20 Min