Urządzenia i Akcesoria
Paprika-Mayo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
Zitronenschale unbehandelt (1 x 2 cm), dünn abgeschält1 Streifen
-
Salz½ TL
-
Pfeffer nach Geschmack¼ - ½ TL
-
eingelegte Paprika rot, gegrillt, in Wasser eingelegt, abgetropft, in Stücken100 g
-
Mayonnaise200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
800 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 3/2015
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Cocktaildressing
5 min
Aioli light
5 min
Joppiesauce
45 min
Schinken-Käse-Scones mit Pastrami
1 godz. 20 min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 godz. 10 min
BBQ-Sauce
20 min
Curry-Mayonnaise
5 min
Erdbeer-Balsam-Essig
1 godz. 30 min
Kräuterbutter
10 min
Cheddar-Dip
15 min
Scharfe Aioli
10 min
Inseldressing
10 min