Urządzenia i Akcesoria
Himbeer-Rotwein-Slush
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Himbeeren, TK aufgetaut600 g
-
Rotwein, lieblich300 g
-
Agavendicksaft60 g
-
Sahne200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Backkakao1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 Portionen
Białko
12 g
Kalorie
6110 kJ /
1456 kcal
Tłuszcz
77 g
Błonnik
30.9 g
Węglowodany
104 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kochen mit Rotwein
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Orangenpunsch
10 min
Banane aus dem Varoma mit Toffee-Cream
25 min
Zitronenlimonade
5 min
Cremiger Kokos-Eistee
20 min
Melonen-Pfirsich-Smoothie
5 min
Malzbier-Karamell-Shake
30 min
Cidre-Sangría
5 min
Dunkler Sturm
10 min
Karamell-Chai, alkoholfrei
20 min
Karamell-Soufflé mit flüssigem Kern
30 min
Gewürzter Eistee
20 min
Heiße Kaffee-Rum-Milch
10 min