![Himbeer-Rotwein-Slush Himbeer-Rotwein-Slush](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f18c0127-f2d9-42cf-807b-1021a6831fac/Derivates/e6633208-1aaa-4748-8515-cd1aa96777d6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g Himbeeren, TK, aufgetaut
- 300 g Rotwein, lieblich
- 60 g Agavendicksaft
- 200 g Sahne
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Backkakao
- Wartości odżywcze
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 6110 kJ / 1456 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 104 g
- Tłuszcz
- 77 g
- Błonnik
- 30.9 g