Urządzenia i Akcesoria
Técnica Rebuçados
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
700 g
Składniki
-
beterraba cozida80 g
-
ovos3
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 700 g
Białko
8 g
Kalorie
0 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sorvete de avelã e pêssego
16 Std.
Noz disfarçada
Keine Bewertungen
Granizado com leite de coco e fruta -TM5
Keine Bewertungen
Mochis com recheio de sésamo
50 Min
Gelado de chocolate com piripíri e xarope de whisky
Keine Bewertungen
Queijo tipo mascarpone
16 Std.
Recheio de abacaxi
10 Min
Gelado de alperce com cereais
8 Std.
Vincotto - TM5
2 Std.
Pudim de tâmaras
1 Std. 10 Min
Gomas de romã
1 Std. 20 Min
Pudim flan
3 Std.