Urządzenia i Akcesoria
Técnica Rebuçados
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
700 g
Składniki
-
beterraba cozida80 g
-
ovos3
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 700 g
Białko
8 g
Kalorie
0 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pés de Halloween
1 godz. 30 min
Granizado com leite de coco e fruta -TM5
Brak ocen
Menu: Sopa picante, pãezinhos a vapor e bebida de coentros
Brak ocen
Gelado de chocolate com piripíri e xarope de whisky
Brak ocen
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 godz. 40 min
Petit-fours
48 godz.
Requentado
35 min
Pudim de chocolate
20 min
Iogurte tipo skyr
12 godz.
Bolinhas de maçapão
25 min
Pão de mistura de centeio sem levedura
15 godz. 45 min
Areias do Sorraia
35 min