Urządzenia i Akcesoria
Técnica Chapéus de bruxa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
750 g
Składniki
-
salsa só as folhas40 g
-
azeite15 g
-
ovos5
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 750 g
Białko
10 g
Kalorie
0 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pastel de vento
3 godz.
Salsicha empanada de Halloween
Brak ocen
Panacotas de ameixa
5 godz.
Tarte de nectarina, mascarpone e lemon curd - TM5
Brak ocen
Zabaione
15 min
Empanada multicolor
1 godz. 15 min
Sopa de sabores de Inverno
50 min
Palitos
40 min
Chamuças de batata e coentros
45 min
Risoto de vinho de Carcavelos
1 godz.
Sorvete de tangerina
8 godz.
Cornos de gazela
1 godz. 30 min