Urządzenia i Akcesoria
Técnica Chapéus de bruxa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
750 g
Składniki
-
salsa só as folhas40 g
-
azeite15 g
-
ovos5
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 750 g
Białko
10 g
Kalorie
0 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gelado de laranja em base de arroz tufado
11h
Pãezinhos recheados com cogumelos
1h 20min
Crepes soufflé
1h 10min
Piza com batata e alecrim
50min
Gelado de nata
8h
Bolachas de cacau
1h 30min
Dip de queijo, tomate e pepino
30min
Empanada multicolor
1h 15min
Quente e frio
8h
Bolachas de cacau sem ovo
45min
Piza de restos
4h 40min
Mousse de fruta
6h