Urządzenia i Akcesoria
Técnica Chapéus de bruxa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
750 g
Składniki
-
salsa só as folhas40 g
-
azeite15 g
-
ovos5
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 750 g
Białko
10 g
Kalorie
0 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolo gelado
8 godz. 30 min
"Sidra"
45 min
Pão libanês com especiarias
3 godz. 20 min
Bolo gelado
1 godz. 30 min
Gelado com sabor a piña colada
10 min
Massa de gemas
20 min
Batatas em conserva
192 godz.
Limonada brasileira intensa
5 min
Massa de salsa
20 min
Cobertura de chocolate com azeite
10 min
Affogato de chocolate
10 min
Limonada brasileira leve
5 min