Urządzenia i Akcesoria
柚子色拉配猪肉和虾仁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
虾仁制作
-
水500 克
-
白葡萄酒醋25 克
-
虾仁100 克
猪肉制作
-
水500 克
-
猪肉块,去筋100 克
调味汁制作
-
蒜头15 克
-
新鲜红辣椒3 支
-
柠檬汁3 汤匙
-
鱼露3 汤匙
-
糖3 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
无盐烤花生30 克
-
柚子 取果肉,用手撕成小块130 克
-
新鲜罗勒叶 装饰用适量
-
新鲜薄荷 装饰用适量
-
油葱酥2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.4 g
Kalorie
835 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱上水果
10 Przepisów
Chiny
Chiny