Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů cibule, na čtvrtky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 250 gramů dýně Hokkaidó, zbavené semínek, na kostičky (1 cm)
- 700 gramů vody
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 100 gramů italského sýru taleggia (nebo čedaru), na kostičky (1 cm)
- 30 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2115 kJ / 505 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 19.88 g
- Błonnik
- 1.73 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Špenátové rizoto
30min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Cuketové rizoto s krevetami
1 godz. 15 min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30 phút
Rizoto s kari a mrkví
30min
Lososové rizoto s fenyklem
25 Min
Kokosový Dhal
20 phút
Mušličky s dýní a slaninou
30min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35 Min
Dýňovo-čočková polévka
45min