Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů cibule, na čtvrtky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 250 gramů dýně Hokkaidó, zbavené semínek, na kostičky (1 cm)
- 700 gramů vody
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 100 gramů italského sýru taleggia (nebo čedaru), na kostičky (1 cm)
- 30 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2115 kJ / 505 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 19.88 g
- Błonnik
- 1.73 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špenátové rizoto
30 min
Rizoto s parmazánem
30 min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 min
Rizoto s kari a mrkví
30 min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1h 25min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35 min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Rizoto s krémovou rukolou
40min