Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dresink
- 180 gramů slunečnicového oleje
- 1 vejce
- 4 - 6 ančoviček, naložených v oleji, scezených
- 10 gramů estragonové hořčice
- ½ čajové lžičky česnekového prášku
- 2 špetky čerstvě umletého pepře
- ¾ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
Caesar salát
- 500 gramů vody
- 2 vejce
- 500 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí na proužky (2 x 5 cm)
- 8 listů římského salátu, natrhaného na kusy
- 150 gramů krutonů (viz Tip)
- 40 gramů parmazánu (hoblinek)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3253 kJ / 778 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1h 15min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30 Min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2h 5min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30 Min
Holandská omáčka
15min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 Min
Steak s rukolovým salátem
35 Min
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13 Std. 20 Min
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
45 Min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40 Min
Marinované krevety
1h 10min
Hovězí mini tartar
10min