Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dresink
- 180 gramů slunečnicového oleje
- 1 vejce
- 4 - 6 ančoviček, naložených v oleji, scezených
- 10 gramů estragonové hořčice
- ½ čajové lžičky česnekového prášku
- 2 špetky čerstvě umletého pepře
- ¾ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
Caesar salát
- 500 gramů vody
- 2 vejce
- 500 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí na proužky (2 x 5 cm)
- 8 listů římského salátu, natrhaného na kusy
- 150 gramů krutonů (viz Tip)
- 40 gramů parmazánu (hoblinek)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3253 kJ / 778 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1h 15min
Středomořský bramborový salát
1h 10min
Steak s rukolovým salátem
35 dk
Salát s kozím sýrem a kešu
25min
Špagety Carbonara
35 dk
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1h
Knedlíčky dim sum 'shao mai'
2h
Guacamole s kaviárem
10min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 dk