Urządzenia i Akcesoria
黄鳝煲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
黄鳝400 克
-
油35 克
-
京葱 切段40 克
-
小洋葱 切块2 个
-
蒜头5 瓣
-
姜 切片10 克
-
蚝油1 汤匙
-
生抽1 ½ 汤匙
-
老抽1 汤匙
-
料酒30 克
-
糖1 汤匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
新鲜香菜 装饰用2 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.4 g
Kalorie
909 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny