Urządzenia i Akcesoria
椒麻鱿鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
鱿鱼 切片后切花刀400 克
-
姜 切片5 克
-
料酒1 茶匙
-
新鲜红辣椒 切圈1 支
-
椒麻汁 美善品自制2 汤匙
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.4 g
Kalorie
217 kJ /
52 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny