
Urządzenia i Akcesoria
Tarte de batata-doce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 doses
Składniki
Base
-
amêndoa s/ pele100 g
-
farinha tipo 55200 g
-
açúcar40 g
-
canela em pó1 c. chá de
-
manteiga120 g
-
leite40 g
Recheio
-
água1200 g
-
batata-doce cortada em pedaços500 g
-
açúcar100 g
-
leite condensado magro390 g
-
canela em pó1 c. chá de
-
farinha tipo 5515 g
-
ovos3
-
Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
587.6 kcal /
2458.5 kJ
Białko
12.9 g
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
80.4 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Sód
135.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Novembro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia