Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou

Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou

4.9 74 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 porce

Składniki

Souse-vide vepřová panenka
  • 600 gramů vepřové panenky
  • ½ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 20 gramů másla
  • 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy (přibližně z půlky citrónu)
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
Houbová omáčka
  • 2 stroužky česneku
  • 20 gramů másla
  • 20 gramů sušených hub
  • 210 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
  • 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička hovězího bujónu tekutého, ve skleničce

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 522.7 mg
Białko 32.9 g
Kalorie 1762.4 kJ / 421.2 kcal
Tłuszcz 29.1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Węglowodany 7.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...