Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Knedlík
- 150 gramů mléka
- 20 gramů čerstvého droždí, (½ kostky)
- 1 čajová lžička cukru
- 320 gramů polohrubé mouky
- 1 čajová lžička soli
- 1 vejce
- ½ rohlíku, natrhaného na kousky
Omáčka
- 300 gramů mrkve, na čtvrtky
- 140 gramů petržele, kořenové, na čtvrtky
- 140 gramů celeru, na čtvrtky
- 80 gramů cibule, napůl
- 80 gramů másla
- 400 gramů vody
- 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 4 kuličky nového koření
- 20 kuliček černého pepře
- 500 - 800 gramů kuřecích prsou, rozkrojených podélně na plátky
- 2 lístky bobkového listu, sušeného
- 250 gramů zakysané smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3218 kJ / 769 kcal
- Białko
- 43.2 g
- Węglowodany
- 76.4 g
- Tłuszcz
- 30.6 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bagety
35 min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1h 35 min
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50 min
Krůtí plátky na houbách
50 min
Hedvábné brokolicové pyré
30 min
Květáková polévka
35 min
Houskové knedlíky
50 min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 min
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30 min
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40 min
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50 min
Karobovo-švestková pomazánka
30 min