Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů brambor, nakrájených na kousky
- 1 rajče, na půl
- 80 gramů cibule, žluté, na půl
- 1 stroužek česneku
- 400 gramů směsi zeleniny (např. mrkev, květák, pórek), nakrájené na kousky
- 2 snítky petržele, čerstvé
- ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- ¼ - ½ čajové lžičky pepře, mletého, dle chuti
- 600 gramů vody, dle chuti
-
20
gramů másla
lub 20 gramů olivového oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 375 kJ / 90 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pórkový krém
40 min
Dýňová polévka
45 min
Mrkvová krémová polévka
30 min
Brokolicový krém
30 min
Cuketová krémová polévka
25 min
Špenátová polévka s vejci
35 min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 min
Zeleninový krém
45 min
Krémová květáková polévka
30 min
Krémová bramborová polévka s rukolou
25 min
Polévka s mrkví, petrželí, celerem a bramborem
1h