Urządzenia i Akcesoria
Žampiónová krémová polévka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porce
Składniki
-
200 gramů žampiónů
-
700 gramů vody
-
200 gramů mléka
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
50 gramů hladké mouky
-
½ čajové lžičky soli
-
50 gramů zakysané smetany
-
4 snítky čerstvé petržele pouze listy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
5 g
Kalorie
412 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
3.38 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min
Žampiónová krémová polévka
20min
Žampiónová omáčka s Nivou
20min
Cuketová polévka se žampióny
30min
Cuketový krém s modrým sýrem
25min
Krémová bramborová polévka s rukolou
25min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Lišková polévka
1h 40min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min
Krémová květáková polévka
30min
Pórkový krém
40min