Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů žampiónů
- 700 gramů vody
- 200 gramů mléka
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 50 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů zakysané smetany
- 4 snítky čerstvé petržele, pouze listy
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 412 kJ / 98 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 3.38 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Kulajda
40 Min
Květáková polévka s krutony
30 Min
Pórkový krém
40 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Cuketová polévka se žampióny
30 Min
Cibulová polévka
1 Std. 10 Min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 Min
Krémová polévka z rukoly
30 Min
Polévka z růžičkové kapusty
45 Min
Polévka červená z řepy
35 Min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 min