Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů sýru, niva
- 50 gramů cibule, napůl
- 10 gramů oleje
- 150 gramů žampiónů, čerstvých, nebo sterilovaných
- 200 gramů vody
- 1 kostka masového bujónu, (pro 0,5 l vody)
- ¼ čajové lžičky polévkové dochucovací směsi
- 1 špetka bílého pepře, mletého
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 100 gramů smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbovo-smetanová omáčka
30 Min
Fazolová polévka s klobásou
35 Min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Křenová polévka s bramborami
30 Min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45 Min
Těstoviny penne s houbami
35 Min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 Min
Koprová polévka
20 min
Polévka ze zrajícího sýru
25 Min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55 min
Koprová omáčka
20 min