Urządzenia i Akcesoria
Žampiónová omáčka s Nivou
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porce
Składniki
-
80 gramů sýru, niva
-
50 gramů cibule napůl
-
10 gramů oleje
-
150 gramů žampiónů čerstvých, nebo sterilovaných
-
200 gramů vody
-
1 kostka masového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
¼ čajové lžičky polévkové dochucovací směsi
-
1 špetka bílého pepře, mletého
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 polévková lžíce hladká mouka
-
100 gramů smetany
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6.2 g
Kalorie
602 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Základní kuchařka
189 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Houbová směs na těstoviny
50 min
Krémové žampióny s pečenými bramborami
1 godz. 30 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Špagety s chřestovou omáčkou
55 min
Cuketová polévka se žampióny
30 min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1 godz. 20 min
Těstoviny penne s houbami
35 min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 godz.
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1 godz.
Žampiónová krémová polévka
20 min
Houbovo-smetanová omáčka
30 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min