Urządzenia i Akcesoria
Valašská kyselica
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů cibule napůl
-
15 gramů vepřového sádla
-
100 gramů klobásy na kolečka
-
200 gramů brambor typu A, na kostičky
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1200 gramů vody
-
200 gramů kysaného zelí překrájeného
-
2 vejce rozšlehaná
-
150 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
1 polévková lžíce sušené majoránky
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele jen lístky, nasekané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
871.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1375.9 kJ /
328.9 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Příběhy chutí II.
18 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1 godz. 5 min
Kmínová polévka s bramborami
30 min
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Fazolový guláš s klobásou
11 godz. 25 min
Bramborová kari polévka
35 min
Fazolková polévka
35 min
Pikantní fazolová polévka
11 godz.
Zelňačka
25 min
Koprová omáčka
20 min
Frankfurtská polévka
30 min
Kulajda
40 min