Urządzenia i Akcesoria
Hruškový štrúdl (bez cukru)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
16 kusů
Składniki
Tvarohové těsto
-
250 gramů másla na kousky
-
250 gramů měkkého tvarohu
-
250 gramů hladká mouka
Náplň
-
1000 gramů hrušek zralých, oloupaných, zbavených jádřince (cca 6 kusů)
-
100 gramů mandlí100 gramů vlašských ořechů, na půlky
-
50 gramů rozinek
-
3 - 5 polévkových lžic medu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
6.19 g
Kalorie
1125 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
16.39 g
Błonnik
1.91 g
Węglowodany
27.96 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bez cukru, ale sladce
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Tvarohová vánočka
1 godz. 5 min
Bublanina s třešněmi
1 godz.
Velikonoční beránek
55 min
Rebarborový koláč
1 godz. 15 min
Jablečný závin
1 godz. 20 min
Bramborové knedlíky
1 godz. 50 min
Jablečný závin
1 godz. 20 min
Vláčný kořeněný perník se zlatým sirupem
1 godz.
Jablečný koláč s drobenkou z těsta
3 godz.
Kynutý švestkový koláč na plech
1 godz. 25 min
Perník s povidly
55 min
Perníková bábovka s povidly a čokoládovou polevou
2 godz. 5 min