Urządzenia i Akcesoria
Grusel-Bowle
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
10 Gläser
Składniki
-
Sauerkirschen (Abtropfgew. 680 g), abgetropft, Saft aufgefangen1 Glas
-
Litischis, geschält (Abtropfgew. 255 g), abgetropft, Saft aufgefangen1 Dose
-
50 g Zuckerbrauner Zucker50 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben20 g
-
Zitronen unbehandelt, geviertelt, entkernt2
-
Mineralwasser kalt600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
1 g
Kalorie
428 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Halloween
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Stockbrot
20 min
Waffel-Geister
1 godz. 45 min
Gehirn-Cupcakes
1 godz. 40 min
Cake Pops
3 godz. 30 min
Gruselhappen
1 godz. 30 min
Orangenbowle mit eiskaltem Händchen
8 godz. 40 min
Käsegespenster
1 godz. 40 min
Gespenster-Cake-Pops
4 godz.
Halloween Mumien und Finger
1 godz. 10 min
Regenwürmer auf Blumenerde
7 godz.
Wassermelonen-Kuchen
2 godz. 15 min
Mumien-Würstchen
1 godz. 20 min