Urządzenia i Akcesoria
土豆色拉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
水 蒸煮用600 克
-
土豆400 克
-
胡萝卜 切块50 克
-
油2 汤匙
-
洋葱 切丁130 克
-
培根丁100 克
-
柠檬汁2 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
稀奶油1 汤匙
-
黄油 制作焦香黄油用100 克
-
新鲜欧芹 只取叶子1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.8 g
Kalorie
1754.2 kJ /
419.2 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
和风料理
15 Przepisów
Chiny
Chiny