Urządzenia i Akcesoria
Brotpfannkuchen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 Portion
Składniki
-
Ei1
-
Salz1 Prise
-
Mehl40 g
-
Milch60 g
-
Bauernbrot (ca. 50 g), in Würfeln (1 cm)1 Scheibe
-
Butter1 TL
-
Zimt-Zucker-Mischung2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
16 g
Kalorie
2001 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dinner for One
18 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Orangen-Milchreis mit Apfel-Heidelbeer-Kompott
1 godz. 25 min
Kartoffelschmarrn
45 min
Kaffeecreme
20 min
Nudelsalat
1 godz.
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1 godz. 45 min
Pfannkuchen "Schwarzwälder Art"
45 min
Schiacciata mit Weintrauben
2 godz.
Sattmacher-Pizza
1 godz.
Nudelsalat
50 min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 godz.
Stracciatella-Quark
15 min
Bauernpfannkuchen
30 min