Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de carne de ternera sin nervios en trozos, semicongelada
- 4 tomates pera maduros, pelados y en mitades
- 50 g de cebolla
- 20 g de apio
- ½ diente de ajo
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 25 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 405 kJ / 97 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas guisadas
50min
Puré de judías verdes, calabaza y puerro
25min
Puré de calabaza, patata y puerro con merluza
25min
Puré de patata
50min
Lasaña boloñesa con pasta fresca (Batch cooking)
45min
Puré de patata con leche desnatada
45min
Sofrito de verduras
15 Min
Gusanito de tomate y hamburguesas
30min
Puré de patata, judías verdes, zanahoria y pollo
25min
Salsa boloñesa
1h
Albóndigas de pavo con salsa de tomate
30min
Crema de verduras tradicional (sin sofrito)
50min