Urządzenia i Akcesoria
咖哩雞胸肉通心粉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
去皮去骨雞胸肉 切塊(約3公分)200 克
-
鹽¾ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
綠色花椰菜 洗淨,切小朵(約2公分)150 克
-
咖哩粉2 ½ 大匙
-
油20 克
-
洋蔥 切絲150 克
-
蘑菇 切片100 克
-
800 克 水雞高湯800 克
-
乾筆管麵 (Penne)200 克
-
鮮奶油30 克
-
帕瑪森起司 刨絲20 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21.1 g
Kalorie
1468 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
46.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
母親節親子下廚樂
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan