Hogaza de centeno

Hogaza de centeno

4.0 4 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz. 50 min
2 pieza

Składniki

Masa madre
  • 200 g de harina
  • 200 g de agua
  • 5 g de levadura prensada fresca
Masa
  • 200 g de harina y un poco más para espolvorear
  • 200 g de harina de centeno
  • 1 cucharadita de sal
  • 280 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 10 g de semillas de linaza
  • 30 g de semillas de girasol
  • 20 g de pepitas de calabaza
  • 20 - 40 g de harina de sémola de trigo duro (opcjonalnie) fina para espolvorear (o harina)
Para el horno (cocción)
  • 200 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pieza

Białko 38 g
Kalorie 4870 kJ / 1165 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 25 g
Węglowodany 210 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...