Urządzenia i Akcesoria
時蔬大薏仁燉飯佐煙燻Scamorza起司
Przygotowanie 4 godz.
Czas całkowity 4 godz. 35 min
6 人份
Składniki
-
紅蘿蔔 切塊30 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
橄欖油50 克
-
大薏仁 泡水4小時,瀝乾250 克
-
白酒60 克
-
蔬菜高湯400 克
-
櫛瓜 切丁120 克
-
綠蘆筍 切丁120 克
-
甜椒 (任一種類) 切丁120 克
-
奶油30 克
-
50 克 切達乳酪, (Scamorza),切絲煙燻乳酪 (Scamorza),切絲50 克
-
新鮮薄荷 只取葉子,略切5 片
-
鹽1 ½ 茶匙
-
黑胡椒粉 (opcjonalnie)2 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.9 g
Kalorie
1387 kJ /
331 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Patrick美食義大利
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan