![Tomaten-Oliven-Brot Tomaten-Oliven-Brot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5F1D1950-2FBF-4412-83A6-A8C631AE201B/Derivates/CE13F176-EFF6-4073-BFA0-68C5DAFE5AB6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 100 g Dinkelflocken
- 170 g Haferkleie (siehe Tipp)
- 500 g Magerquark
- 1 Pck. Backpulver
- 3 Eier
-
30
g Leinsamen
lub 30 g Chiasamen - 1 TL Salz
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- Wartości odżywcze
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 529 kJ / 126 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Low Carb Thunfischpizza
1 Std.
Mandel-Joghurt-Brot
1 Std. 20 Min
Leinsamenbrot
2 godz. 30 min
Eiweißbrot
1 Std.
Eiweißbrot
1h 30min
Möhren-Curry-Brot
1h 30min
Low Carb Zucchini-Brot
1h 30min
Quark-Eiweißbrot
1 Std.
Zwiebel-Kürbiskern-Taler
50 Min
Nussbrot
55 Min
Low Carb Nuss-Brot
1h 30min
Low-Carb-Brötchen
1 Std.