Tomaten-Oliven-Brot
TM6 TM5

Tomaten-Oliven-Brot

4.5 (356 ocen)

Składniki

  • 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
  • 100 g Dinkelflocken
  • 170 g Haferkleie (siehe Tipp)
  • 500 g Magerquark
  • 1 Pck. Backpulver
  • 3 Eier
  • 30 g Leinsamen
    lub 30 g Chiasamen
  • 1 TL Salz
  • 80 g Oliven, schwarz, entsteint

Wartości odżywcze
na 1 Scheibe
Kalorie
529 kJ / 126 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy