Zucchini and Cheese Soufflés
TM6 TM5

Zucchini and Cheese Soufflés

4.7 (38 ocen)

Składniki

  • ½ oz oil, plus extra to grease
  • 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces (approx. ¾ in.)
  • 3 ½ oz white onions, quartered (approx. ½ large onion)
  • 1 garlic clove
  • 10 ½ oz zucchini, peeled, cut into pieces (approx. 2 in.) (approx. 1½ medium zucchini)
  • ½ tsp salt
  • 2 ½ oz whole milk
  • 3 ½ oz all-purpose flour
  • 2 large eggs
  • 2 ½ oz raclette cheese, cut into 8 equal pieces

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
741 kJ / 177 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy